Nega koja prevazilazi očekivanja

NAŠE USLUGE

Kvalitetan život za vaše zlatne godine

U Domu Gardoš, naša misija je pružanje kvalitetnog života svim našim stanarima. Osmišljena sa pažnjom i poštovanjem prema individualnim potrebama i željama, naša usluga nadilazi osnovne potrebe i teži pružanju iskustva punog radosti, udobnosti i sigurnosti.

MEDICINSKI NADZOR

Osoblje u domu za stare dostupno je 24 sata dnevno

Čuvanje starijih lica u našem domu povereno je stručnim osobama koje 24 sata vode računa o njima. Imamo i tim stručnjaka koji posebno vodi računa o njihovoj ishrani. Našim korisnicima je omogućena svakodnevna poseta, oni održavaju kontakte sa svojim porodicama i prijateljima, u skladu sa mogućnostima, željama i potrebama.

DOM ZA STARE

Svakodnevni život u domu

Dom za stare „Gardoš“ nudi širok spektar usluga, uključujući pažljivo održavanje lične higijene, sveobuhvatnu medicinsku negu i terapije, bogat program kulturnih i zabavnih aktivnosti, kao i redovno održavanje čistoće prostorija.

Nega i lična higijena korisnika su u fokusu našeg delovanja. Svakodnevno se vodi računa o urednosti i čistoći soba, ličnog rublja, peškira, posteljine i garderobe, koje se peru u vešernici doma, čime se osigurava da okruženje u kojem borave naši korisnici uvek bude čisto, uredno i prijatno.

Osoblje doma „Gardoš“ je dostupno 24 sata dnevno, pružajući negu i pažnju svakom korisniku, uz poštovanje individualnih potreba i zahteva. Stručni tim, uključujući medicinske radnike i nutricioniste, posvećen je osiguranju optimalne ishrane i zdravstvene zaštite svih stanara.

Korisnicima je omogućena svakodnevna poseta porodice i prijatelja, čime se održava i jača njihova veza sa spoljnim svetom, a dom „Gardoš“ postaje pravo mesto za održavanje porodičnih veza i prijateljstava. U mirnom delu Zemuna, na Gardošu, dom nudi miran i siguran prostor, gde se starije osobe mogu osećati kao kod kuće, okružene pažnjom i brigom stručnog osoblja.

NAŠI PAKETI USLUGA

Pružamo podršku prema vašim potrebama

U Domu Gardoš, razumemo da svaka stara osoba ima jedinstvene potrebe i želje. Naša podrška je prilagođena individualnoj samostalnosti i sposobnosti naših korisnika. Ponosno nudimo četiri nivoa podrške kako bismo osigurali da svako dobije potrebnu pažnju i negu.

I STEPEN PODRŠKE

II STEPEN PODRŠKE

III STEPEN PODRŠKE

IV STEPEN PODRŠKE

ZAKAŽITE OBILAZAK DOMA GARDOŠ

Dođite da se upoznamo.