O NAMA

Mi smo prvi licencirani Dom za stare u Srbiji

Dom „Gardoš“  je prvi licencirani dom za stare u Srbiji, osnovan sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Naš starački dom nalazi se u najlepšem i  najmirnijem delu Zemuna, na Gardošu, u ulici Sibinjanin Janka 40.

ZAKAŽITE OBILAZAK DOMA GARDOŠ

Dođite da se upoznamo.

Profesionalna nega
starih lica

Starački dom „Gardoš“ koncepcijski je prilagođen različitim kategorijama korisnika – i nezavisnim pojedincima i osobama kojima je potreban konstantan medicinski nadzor, čime se postiže maksimalna pažnja usmerena ka svakom pojedincu. Korisnici doma imaju 24-časovni nadzor i medicinsku negu od strane iskusnog i stručnog osoblja koje odlikuje pre svega profesionalan  i odgovoran pristup u poslu.

Privatni starački dom Gardoš u Zemunu, smešten u mirnom okruženju, nudi svojim korisnicima visokokvalitetnu negu i podršku. Negovatelji u domu predstavljaju ključni deo tima, pružajući ne samo osnovnu negu poput pomoći pri ustajanju, odlasku u toalet, i menjanju položaja u krevetu, već i vodeći računa o urednosti i higijeni korisnika i njihovog okruženja. Osim toga, negovatelji učestvuju u medicinskim procedurama pod nadzorom lekara i medicinskih sestara, dok medicinski tehničari imaju odgovornost za precizno davanje terapije, medicinskih tretmana i dokumentovanje istih.

Rad u staračkom domu Gardoš zahteva visok nivo posvećenosti, strpljenja, i empatije prema korisnicima, te se od negovatelja očekuje profesionalan i human pristup u svakom trenutku. Njihova uloga nije ograničena samo na fizičku negu, već obuhvata i emocionalnu podršku, što doprinosi stvaranju osećaja sigurnosti i spokoja među korisnicima.

Za one zainteresovane za život u domu, dostupne su detaljne informacije o procesu prijema, ulogama i odgovornostima negovatelja i medicinskih tehničara. Potrebna dokumentacija uključuje ličnu kartu, zdravstvenu knjižicu, izvod iz matične knjige rođenih ili venčanih, i medicinsku dokumentaciju korisnika. 

Dom Gardoš je posvećen pružanju vrhunske nege i usluga svojim korisnicima, sa timom stručnjaka koji su spremni da odgovore na sve potrebe i zahteve korisnika i njihovih porodica.

Prijatan i udoban smeštaj u staračkom domu „Gardoš“

Kada je reč o smeštaju, korisnicima doma su na raspolaganju udobne sobe koje su adekvatno opremljene za potrebe starijih lica. Pored toga korisnicima doma su na raspolaganju prostrana trpezarija i dnevni boravak koji su predviđeni za njihovo zajedničko druženje, gde mogu da se opuste, čitaju novine, igraju šah i domine ili slušaju muziku. Organizuju se i različite kulturno – zabavne aktivnosti koje su u skladu sa potrebama i interesovanjima korisnika doma.

U cenu usluge smeštaja kod nas uračunat je i transport do Doma Gardoš.

Mi brinemo o vašim bakama i dekama, mamama i tatama! Posetite nas i uverite se u kvalitet usluga koje pružamo s ljubavlju.

Preporučeni članci

Ovaj blog posvećen je zdravstvenim izazovima sa kojima se susreću naši stariji sugrađani. Uz duboko razumevanje potreba i izazova starenja, istražujemo teme koje su od suštinskog značaja za pružanje najbolje moguće brige našim voljenima.

Pratite naš blog kako biste se informisali, inspirisali i podržali u važnoj misiji unapređenja kvaliteta života starijih osoba i pružanja nege koja im je potrebna i zaslužena.

Ishrana za starije osobe

Kako starimo, tako organi i sistemi organa svoje zadatke počinju da obavljaju sporije. Usporavaju se i mnogi složeni biohemijski…

Alchajmerova bolest

Alchajmerova bolest je progresivni neurodegenerativni poremećaj koji predstavlja najčešći uzrok demencije, pogotovo među starijom populacijom. Karakteriše ga postepeni gubitak…