LICENCA

Licenca staračkog doma Gardoš u Zemunu

Sa ponosom vas obaveštavamo da smo prvi licencirani dom za stare u Srbiji.

Starački dom Gardoš u Zemunu predstavlja instituciju sa dugogodišnjom tradicijom pružanja kvalitetne brige i nege starijim licima. Ovaj dom se izdvaja kao jedan od prvih licenciranih domova za stare u Srbiji, što govori o njegovoj posvećenosti i profesionalizmu u ovoj oblasti. Licenca, izdata od strane nadležnog Ministarstva, garantuje visoke standarde u pružanju usluga smeštaja, ishrane, nege i medicinskog nadzora svojim korisnicima.

Dobijanje licence predstavlja značajan korak u radu svakog staračkog doma, jer potvrđuje da ustanova ispunjava sve zakonske i profesionalne standarde potrebne za kvalitetno pružanje usluga. Za Starački dom Gardoš, licenca je potvrda skoro decenijske predanosti brizi za starije, kao i priznanje za doprinos u postavljanju visokih standarda u industriji nege i brige o starijima.

Opremljen modernim sadržajima i uz stručno osoblje, Starački dom Gardoš u Zemunu omogućava svojim korisnicima da svoje zlatne godine provode u udobnosti, sigurnosti i sa dostojanstvom koje zaslužuju. Uz kontinuirani razvoj i unapređenje usluga, ovaj dom se ističe kao primer visokokvalitetne ustanove koja je posvećena poboljšanju kvaliteta života starijih osoba u Beogradu i šire.

Dobijena licenca takođe reflektuje obavezu doma Gardoš da se kontinuirano pridržava regulativa i standarda, što uključuje redovne inspekcije i ocene od strane nadležnih institucija. To korisnicima i njihovim porodicama pruža dodatno osiguranje da će u svakom trenutku dobiti samo najbolju moguću negu i pažnju.

Zahvaljujući licenci i iskustvu, Starački dom Gardoš u Zemunu predstavlja pouzdan izbor za sve one koji traže mesto gde će se o njima brinuti sa ljubavlju, profesionalnošću i poštovanjem koje zavređuju.

ZAKAŽITE OBILAZAK DOMA GARDOŠ

Dođite da se upoznamo.