USLUGE

Ishrana u staračkom domu

Pored stručnog osoblja koje je zaduženo za svakodnevno čuvanje i negu starijih lica, dom za stare „Gardoš“ ima i svoj tim stručnjaka koji je zadužen za ishranu korisnika doma. Ishrana je pod stalnim nadzorom i kontrolom stručnog lica, nutricioniste. Za korisnike čija dijagnoza i zdravstveno stanje to zahteva pripremaju se posebni obroci organizovani pod posebnim režimom.

ZAKAŽITE OBILAZAK DOMA GARDOŠ

Dođite da se upoznamo.

Raznovrsna ishrana u domu za stare

Hrana je raznovrsna. Trudimo se da to budu zdravi i uravnoteženi obroci, sa manje masti i šećera. Pazimo da sve bude sveže i dobro pripremljeno. Posebno se vodi računa o higijeni prostora gde se obroci pripremaju i služe. Uspostavili smo i HASAP sistem za bezbednost hrane 2015. godine i dobili sertifikat za njegovo efektivno primenjivanje.

Pored tri redovna obroka, spremamo im i dve užine. Obroci su pravilno raspoređeni. Osoblje vodi računa da se obroci uzimaju na vreme. U našem staračkom domu obrok se može služiti u trpezariji koja je prostrana i sa puno dnevne svetlosti što je i neka svakodnevna praksa, ali uvek postoji mogućnost da se obrok služi u sobi.

Ishrana u našem domu

Ishrana u Domu Gardoš je pod stalnim nadzorom i kontrolom stručnog lica, nutricioniste.
Za korisnike čija dijagnoza i zdravstveno stanje to zahtevaju pripremaju se posebni obroci organizovani pod posebnim režimom.

Hrana je raznovrsna, zastupljene su sve vrste namirnica, a služi se u trpezariji ili sobama.

Dom Gardoš nudi visokokvalitetnu uslugu ishrane kroz svoju sopstvenu kuhinju, koja je posvećena pripremi pet obroka dnevno, uključujući tri glavna obroka i dve užine. Naš fokus je na korišćenju svežih i kvalitetnih namirnica koje se nabavljaju svakodnevno, obezbeđujući time da naši korisnici uživaju u zdravim i ukusnim obrocima. HACCP sistem, koji smo implementirali, garantuje visok standard sigurnosti hrane, dok naši stručni nutricionisti pažljivo planiraju i prilagođavaju jelovnike potrebama i zdravstvenim stanjima naših korisnika, osiguravajući balansiranu i nutritivno bogatu ishranu.

Razumemo značaj prilagođavanja jelovnika individualnim potrebama i preferencijama, te smo otvoreni za sugestije i želje kako korisnika, tako i njihovih porodica. Naša posvećenost kvalitetu i zadovoljstvu korisnika ogleda se kroz dobijeni sertifikat koji potvrđuje visok standard naših usluga, učvršćujući našu reputaciju kao staračkog doma koji istinski brine o dobrobiti svojih stanara.