dom za stare gardos 23 300x200 - Smeštaj

Dom za stare „Gardoš“ poseduje sve što je potrebno za bezbedan, udoban smeštaj i adekvatno čuvanje starijih osoba. Sobe su opremljene savremenim i praktičnim nameštajem, namenski dizajniranim za potrebe starih lica, LED televizorima, kablovskom i klima uređajima.

Sve prostorije su prostrane i imaju dosta dnevne svetlosti. Posebnu pažnju posvećujemo higijeni prostora i vodimo računa da prostorije naših korisnika uvek budu uredne i čiste.

Dom za stare pruža prijatnu i porodičnu atmosferu

U našem staračkom domu, korisnicima su na raspolaganju i prostrani dnevni boravak i trpezarija, koji su veoma funkcionalno i adekvatno opremljeni. Ovaj svetao i uredan prostor jeste i mesto gde naši korisnici mogu da prate tv program, slušaju muziku, čitaju novine, igraju domine, šah, slave rodjendan. To su prostorije predviđene za njihova zajednička druženja, a ujedno i prostorije gde mogu da prime posetu u uživaju i druže se sa svojim porodicama i prijateljima. Želimo da im svaki trenutak u našem domu bude prijatan i ugodan, pa im često i organizujemo i razne zabavne aktivnosti u skladu sa njihovim interesovanjima i sposobnostima.

Pored kompletno opremljenih prostorija, naš dom za stare ima prelepo dvorište, sa mnogo zelenila i cveća, u kojem se nalazi i prostran letnjikovac, koji predstavlja idealno mesto za uživanje i opuštanje u letnjim mesecima. Korisnici imaju mogućnost da uživaju u prijatnom okruženju i porodičnoj atmosferi.